+31 76 5716333

CASADE WAALWIJK: CONDITIEMETING STUCGEVELS EEN EYE-OPENER

Casade waalwijk conditiemeting stucgevels

Woningcorporatie Casade uit Waalwijk laat het schilderen van stucgevels opnemen door middel van een verftechnisch advies van de verffabrikant. Als aanvulling hierop voert Afbouw Gevelsupport sinds kort in opdracht van Casade zo nodig een conditiemeting uit.

Marco van Corstanje, coördinator Planmatig Onderhoud bij Casade: ‘Het verftechnisch advies omvat alle te schilderen elementen tijdens de betreffende onderhoudsbeurt. Omdat we met een onderhoudscyclus van zes jaar werken, zullen de gekozen scenario’s een combinatie zijn van technische- en esthetische kwaliteitskeuzes.

De afgelopen jaren liepen we bij het beheer van stucgevels tegen een aantal problemen aan, waarvoor we zelf niet meteen een oplossing hadden. Een expert moest uitkomst bieden. Zodoende kwamen wij in contact met Gevelsupport.’ Marco is erg tevreden over de samenwerking.

‘Zij zijn als adviesbureau gespecialiseerd in afbouw. Met name in uitvoeringsbegeleiding en onderhoudsadviezen voor gepleisterde gevels. Op een bepaald moment liet Gevelsupport ons van diverse projecten de conditiemetingen voor de stucgevels zien. Het was voor mij meteen duidelijk dat er naast schilderen, diverse andere belangrijke aandachtspunten waren.

Het was een echte eye-opener. Voor stucgevels is een schilderbeurt niet elke zes jaar noodzakelijk. Maar het screenen van aansluitingen en kleine defecten in de gevel is wel degelijk een vereiste. Wij zullen hiervoor in ieder geval vaker de hulp inroepen van specialisten zoals Afbouw Gevelsupport.’

Vervuiling buitengevelisolatie Waalwijk
Verwering en scheuren dilatievoegen buitengevelisolatie

AFBOUW GEVELSUPPORT

Heusing 16   Breda
Postbus 3349   4800 DH Breda
Google maps

Openingstijden

Maandag 08.00 - 18.00
Dinsdag 08.00 - 18.00
Woensdag 08.00 - 18.00
Donderdag 08.00 - 18.00
Vrijdag 08.00 - 18.00

Contact

+31 76 5716333
WhatsApp

info@afbouw-gevelsupport.nl

© Copyright Afbouw Gevelsupport | Privacybeleid | Algemene voorwaarden