Bedrijf

Afbouw Gevelsupport is opgericht in 2006. Samen met TNO en de afbouwbranche constateerden we dat kennis over de prestatie en duurzaamheid van afbouwmaterialen onvoldoende werd gebruikt om de kwaliteit van afbouw- en gevelsystemen te optimaliseren. Dat wilde Afbouw Gevelsupport veranderen en dat doen we nog steeds. Aandacht voor afbouwtechniek, voor goede details en afstemming van producten en uitvoering is daarbij essentieel.


Kennis

Door nieuwe ontwikkelingen wordt de diversiteit in afbouwmaterialen en onderhoudsproducten steeds groter. Wij hebben kennis van deze materialen, hun toepassing en de duurzaamheid ervan. Ook zijn wij op de hoogte van de nieuwste voorschriften, innovaties en prestaties daarvan in de praktijk. Onze kennis is altijd actueel. U profiteert daarvan zodra wij u mogen helpen.

Werkgebieden

Wij adviseren over afbouw in algemene zin en met name over specifieke vakgebieden zoals gevelsystemen, stucwerk, metsel- en voegwerk, afwerking van binnenwanden, vloersystemen en plafonds. Elk vakgebied heeft zijn eigen kenmerken, basisprincipes en manier van werken. Ons werkgebied is heel breed en divers, maar altijd leveren we onze klanten maatwerk dat precies bij een project past.

Service

Onze dienstverlening is altijd zodanig, dat het voor u waardevol is. De aard van het probleem of van uw vraag, bepaalt de vorm van onze support en onze service. Vaktechnisch weten wij waarover het gaat, maar wij zijn pas tevreden als we u goed hebben kunnen helpen. Met alle technische vragen over afbouw en gevelsystemen kunt u bij ons terecht.


Team

Harold Brocken

Harold Brocken

+31 6 13735226
H.Brocken@afbouw-gevelsupport.nl

Profiel
Marc Dekkers

Marc Dekkers

+31 6 10201105
M.Dekkers@afbouw-gevelsupport.nl

Profiel
Miranda Kuijpers

Miranda Kuijpers

+31 76 5716333
projectburo@afbouw-gevelsupport.nl

Profiel
Gerry van den Broek

Gerry van den Broek

+31 6 53705590
G.vandenBroek@afbouw-gevelsupport.nl

Profiel
Thijs Dercksen

Thijs Dercksen

+31 6 30810111
T.Dercksen@afbouw-gevelsupport.nl

Profiel