+31 76 5716333

GEVELONDERHOUD NS STATIONS: GOED STUREN, GEEN ZORGEN

Kenmerkende wit gepleisterde gevels Hoppenhof Heerlen

Als geen ander heeft de Nederlandse Spoorwegen aandacht voor het technisch beheer van haar gebouwen en stations. NS stations vormen de knooppunten van onze landelijke infrastructuur. Het beheer daarvan is een grote verantwoordelijkheid.

Wiljo Immers van NS Poort is met zijn team dagelijks bezig met het ‘Sturen op onderhoud’. Organisatorisch is dit alleen goed te doen als het een onderdeel is van planontwikkeling en beleid.

Dat klinkt logisch, maar voor Wiljo is het een continue strijd om beheers- en onderhoudskosten op bouwdeelniveau in een meerjarenplanning te voorzien, en dit beleidsmatig binnen de NS af te stemmen.

‘De wit gepleisterde gevels van het nieuwe stationsgebouw in Heerlen zijn schitterend’, zegt Wiljo. ‘Maar op het onderhoud had ik onvoldoende grip. Gevelisolatie met een witte pleisterlaag is vandalismegevoelig, met name bij publieke gebouwen zoals stations.

Een afwachtende houding past niet bij ons actieve beheer. Vandaar dat we een specialist hebben ingeschakeld.

Afbouw Gevelsupport verzorgt nu samen met de applicateur het meerjarenonderhoud, met graffitibescherming als een van de onderdelen. Het technisch beheer van de gevels is daarmee uitbesteed aan kundige handen en ogen. Wij hoeven ons geen zorgen meer te maken.

Gevelonderhoud NS stations
Inspectie lekkage buitengevelisolatie Hoppenhof Heerlen

AFBOUW GEVELSUPPORT

Heusing 16   Breda
Postbus 3349   4800 DH Breda
Google maps

Openingstijden

Maandag 08.00 - 18.00
Dinsdag 08.00 - 18.00
Woensdag 08.00 - 18.00
Donderdag 08.00 - 18.00
Vrijdag 08.00 - 18.00

Contact

+31 76 5716333
WhatsApp

info@afbouw-gevelsupport.nl

© Copyright Afbouw Gevelsupport | Privacybeleid | Algemene voorwaarden