+31 76 5716333

PERIODIEKE ONDERHOUDSINSPECTIES

Gevels met een gepleisterde afwerking hebben periodiek onderhoud nodig. Met een inspectiecontract monitoren wij de gevels van uw woning, woongebouw of bedrijfspand automatisch en staat onze expertise altijd voor u ter beschikking.


Periodieke onderhoudsinspecties
Aansluitdetail stucwerk gevel

Houdt u al rekening met werkzaamheden over een paar jaar?

Om u te helpen uw gestuukte gevels goed te onderhouden waar en wanneer dat nodig is, plannen wij in een periode van 10 jaar 3 periodieke inspecties.

Eerste inspectie

Binnen 2 jaar na afronding van de gestuukte gevels om eventuele opleverpunten nogmaals te controleren. Bijvoorbeeld het afwerken van diverse bouwkundige aansluitingen in en tegen het stucwerk.

Tweede inspectie

Na 5 of 6 jaar, beoordelen we de conditie van afdichtingen en zo nodig ook de eerste symptomen van veroudering/verwering van afwerklagen. Denk aan alggroei en vervuiling op het geveloppervlak.

Derde inspectie

Na een periode van 8-10 jaar wordt algemeen aanbevolen om gestuukte gevels een onderhoudsschilderbeurt te geven voor het conditioneren van de pleisterlagen. Na de derde inspectie geven wij advies over de specifieke aandachtspunten die bij dit onderhoud voor uw gevels aan de orde zijn.

Krimpscheuren stucwerk gevel kozijn
Bitumen stucwerk schilderen

Rapport met foto’s en bevindingen

Na elke inspectie ontvangt u een rapport voorzien van foto’s met daarin onze bevindingen, aanbevelingen en eventueel werkomschrijvingen. Uiteraard kunt u op eigen verzoek meer of minder inspecties laten uitvoeren, en u kunt gedurende deze 10 jaar met vragen over uw gevels bij ons terecht.

Met het juiste onderhoud blijven uw gevels in optimale conditie, en voorkomt u schades door achterstallig onderhoud!

Reinigen schilderen stucwerk gevel

AFBOUW GEVELSUPPORT

Heusing 16   Breda
Postbus 3349   4800 DH Breda
Google maps

Openingstijden

Maandag 08.00 - 18.00
Dinsdag 08.00 - 18.00
Woensdag 08.00 - 18.00
Donderdag 08.00 - 18.00
Vrijdag 08.00 - 18.00

Contact

+31 76 5716333
WhatsApp

info@afbouw-gevelsupport.nl

© Copyright Afbouw Gevelsupport | Privacybeleid | Algemene voorwaarden