+31 76 5716333

EELCO WARMERDAM

Gefascineerd door Bouw en Architectuur besloot ik van jongs af aan om daarin mijn opleidingen te volgen. Ik wilde graag alle facetten leren en werkte daarom naast mijn opleiding als (Autocad) tekenaar bij een architect uit Zeist. Door dit werk kwam ik er ook al snel achter dat een kantoorbaan niet goed bij mij paste.

Tekenwerk deed ik met plezier, maar ik miste iets. Dat wetende, koos ik in de periode van mijn eindstage voor de mogelijkheid om bij een certificatie-instelling in de werkkeuken te kijken.


Eelco Warmerdam

Hier kreeg ik te maken met het controleren en vastleggen van de kwaliteit van bouwmaterialen en processen. Daarvoor kwam ik op bouwplaatsen en in fabrieken en zag bouwmaterialen van grondstof tot toegepast eindproduct. Na mijn opleiding ben ik dit werk blijven doen en heb ik ruim 11 jaar mogen proeven/ervaren van verschillende facetten in de bouw, de bouwmaterialen en de processen.

Dit was leerzaam, maar vanuit certificatie blijft de beoordeling van bouwsituaties vaak theoretisch en met gepaste afstand tot praktijk. Het was tijd voor een nieuwe uitdaging, en daarvoor zocht ik naar een meer klantgerichte aanvulling van mijn werk. Niet alleen beoordelen conform de norm of geldende eis maar ook mogelijkheid hebben om mee te denken met en voor de klant.

In mijn werk voor Afbouw Gevelsupport is dit het uitgangspunt, een DNA van het bedrijf en ons team van afbouw-experts. Uit ervaring heb ik geleerd dat nieuwe materialen en nieuwe bouwsystemen ook verandering geven aan processen en afstemming tussen bouwpartijen om samen tot een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat te komen.

Het is belangrijk om deze verandering mee te nemen in bouwcontroles en om daarover met bouwers (op de werkvloer) in gesprek te blijven. Een kritisch en wakend oog op bouwprocessen is alleen van meerwaarde als het ook co-operatief is om samen de bouw een stapje verder te helpen.

Nieuwe processen en samenwerking in de afbouw van gevels vragen om een praktische benadering van kwaliteitscontrole. Graag help ik bouwpartijen met een opbouwende kritische beoordeling.

Eelco Warmerdam

Ervaring en opleiding


AFBOUW GEVELSUPPORT

Heusing 16   Breda
Postbus 3349   4800 DH Breda
Google maps

Openingstijden

Maandag 08.00 - 18.00
Dinsdag 08.00 - 18.00
Woensdag 08.00 - 18.00
Donderdag 08.00 - 18.00
Vrijdag 08.00 - 18.00

Contact

+31 76 5716333
WhatsApp

info@afbouw-gevelsupport.nl

© Copyright Afbouw Gevelsupport | Privacybeleid | Algemene voorwaarden