+31 76 5716333

GERRY VAN DEN BROEK

Met een LTS-diploma op zak ben ik in mijn jonge jaren als timmerman en metselaar in het bouwvak begonnen. In die tijd heb ik mijn vervolgopleidingen MTS en HTS Bouwkunde afgerond en ben aansluitend een korte periode werkzaam geweest als calculator-werkvoorbereider bij een schildersbedrijf.


Gerry van den Broek

Om meer betrokken te zijn in bouwprojecten koos ik voor een nieuwe baan bij een groot afbouwbedrijf. Daar kon ik me ontwikkelen en heb meerdere jaren ervaring opgedaan als projectleider. Ik stuurde vakmensen aan op diverse grote en kleine werken, en leerde om een goede balans te vinden tussen de weerbarstige bouwpraktijk en kwaliteit van het eindresultaat.

Vanaf advies/offerte tot oplevering was ik verantwoordelijk voor communicatie met opdrachtgevers, afstemming met leveranciers en planning van werk. Zo heb ik alle ins en outs van het stukadoors- en afbouwvak leren kennen. Na 12 jaar voelde ik het ondernemersbloed stromen, en begon een eigen afbouwbedrijf.

Als zelfstandig ondernemer ben je nog meer persoonlijk betrokken. Je probeert klanten te overtuigen van duurzame keuzes en te behoeden voor besparingen die afbreuk doen aan kwaliteit. Het bedrijf groeide snel maar werd door de bouwcrisis genoodzaakt te stoppen.

Bij mijn voormalige werkgever kon ik terug instromen en mocht me in een nieuw bedrijfsonderdeel toespitsen op gevelrenovatie en vochtwering. Een vakgebied waarbij je vooral oude bouwsituaties corrigeert om allereerst een technisch gezonde ondergrond te krijgen.

In het voortraject ligt de focus dan nog meer op het overtuigen van opdrachtgevers over de technische randvoorwaarden voor een duurzaam afbouwwerk. Mijn ambitie groeide om deze meerwaarde in projecten te kunnen toevoegen en zo was ik na 5 jaar toe aan een nieuwe uitdaging bij Afbouw Gevelsupport.

Ik streef ernaar om praktijkervaring te delen zodat anderen hun werk kunnen verbeteren. Daarmee kan ik bijdragen aan een esthetisch en technisch duurzaam eindresultaat.

G.P.A.M. van den Broek

Ervaring en opleiding


AFBOUW GEVELSUPPORT

Heusing 16   Breda
Postbus 3349   4800 DH Breda
Google maps

Openingstijden

Maandag 08.00 - 18.00
Dinsdag 08.00 - 18.00
Woensdag 08.00 - 18.00
Donderdag 08.00 - 18.00
Vrijdag 08.00 - 18.00

Contact

+31 76 5716333
WhatsApp

info@afbouw-gevelsupport.nl

© Copyright Afbouw Gevelsupport | Privacybeleid | Algemene voorwaarden