Joris Zandman

Met een MAVO diploma op zak heb ik eerst een opleiding sportmanagement gevolgd. Als uitzendkracht ging ik vervolgens bij een afbouwbedrijf werken. Daar zag ik het stukadoren en werd enthousiast om zelf dit vak te leren. Op het ROC Aventus in Zutphen heb ik toen mijn aspirant-gezelopleiding gevolgd en nog voordat ik deze afrondde, werd ik bij het afbouwbedrijf aangenomen. Naast stukadoor was ik daar een van de weinigen met andere opleidingen. Zo kreeg ik de taak om vanuit kantoor voorbereidend werk te doen voor alle projecten in opdracht.

Joris Zandman

Ik heb in ruim 10 jaar alle ins en outs van een goede werkvoorbereiding gezien en geleerd. Van het opstellen van calculaties, uittrekken van benodigde materialen tot administratie en beheer van projectdocumenten. Tussentijds heb ik diverse extra cursussen en opleidingen gevolgd; onder andere ‘lean plannen’ en ‘basis Bouwkunde’. Mede vanuit de praktijk heb ik geleerd om met input van de werkvloer processen effectiever te laten verlopen. Bovenal zijn advisering en bouwkundige detaillering bepalend voor een goed eindproduct. Bij Afbouw Gevelsupport gebruik ik mijn kennis en ervaring om dit met (af)bouwers af te stemmen.

Het geeft een voldaan gevoel om klanten of projecten te helpen met een pragmatische oplossing en/of een goed advies. Dit wordt dan ook zeer gewaardeerd.

J.J. Zandman

Ervaring en opleiding

  • Medewerker projectburo, calculatie/werkvoorbereiding, Boeve Afbouw
  • Basisopleiding Bouwkunde, NCOI Utrecht
  • Cursus ‘Lean plannen’, Arpha Learn Instituut, Veldhoven
  • Aspirant-gezel stukadoor, ROC Aventus Zutphen
  • Mavo, Carmel College Salland Raalte