+31 76 5716333

MARC DEKKERS

Na mijn MTS/HTS-opleiding Bouwkunde ging ik werken bij een groot afbouwbedrijf. Als bedrijfsleider coördineerde ik daar veel projecten, van klein tot groot. Dat vraagt een duidelijke en correcte communicatie met mensen en vooral met andere bouwpartijen.

Midden in het spanningsveld tussen theorie en praktijk en soms wringende belangen tussen jouw bedrijf en andere partijen, moet je een project tot een goed einde brengen.

Op een bepaald moment merkte ik dat in veel bouwafspraken en geschreven documenten de eenvoud van goede bouwtechniek snel wordt vergeten. Dat wilde ik veranderen en daarom werkte ik een korte tijd als coördinator voor bouwopleidingen.


Marc Dekkers

Daar kon ik echter niet rechtstreeks de kwaliteit van een project én de kwaliteit voor klanten verbeteren. Bij Afbouw Gevelsupport kan dat wel. We spelen een actieve rol tussen bouwpartijen in projecten. Om de technische communicatie in de praktijk te verbeteren, hebben we onder meer het praktijkboek De Gevelsupporter gemaakt.

Dat staat vol met foto’s van goede en foute voorbeelden. Zo is het voor iedereen duidelijk wat de beste manier van werken is. Ik vind het belangrijk om eerlijk en open te zijn over wat partijen van elkaar mogen verwachten. Recht is recht en krom is krom.

De klant is koning. Hij mag van bouwers verwachten dat ze samen een goed en duurzaam eindresultaat leveren. Daar zet ik me graag voor in.

Ing. M. Dekkers

Ervaring en opleiding


AFBOUW GEVELSUPPORT

Heusing 16   Breda
Postbus 3349   4800 DH Breda
Google maps

Openingstijden

Maandag 08.00 - 18.00
Dinsdag 08.00 - 18.00
Woensdag 08.00 - 18.00
Donderdag 08.00 - 18.00
Vrijdag 08.00 - 18.00

Contact

+31 76 5716333
WhatsApp

info@afbouw-gevelsupport.nl

© Copyright Afbouw Gevelsupport | Privacybeleid | Algemene voorwaarden