+31 76 5716333

RUDI VAN DEN BOSCH

Ik kom uit een echte stukadoorsfamilie en ben als kind opgegroeid tussen de stukadoorsmaterialen. Na de middelbare school volgde ik vanzelfsprekend de vakopleiding Stukadoren.

Met mijn diploma als aspirant-gezel ging ik in loondienst bij een allround stukadoorsbedrijf en ben 10 jaar later als kleine zelfstandige stukadoor (ZZP) doorgegaan. Ik heb alle facetten van het stukadoren geleerd en uitgevoerd zowel binnen, buiten, in nieuwbouw, renovatie en restauratie.

Stukadoren was mijn ziel en zaligheid. Een mooi en dankbaar beroep waarbij je meteen eindresultaat ziet van je werk en terugkoppeling krijgt van tevreden klanten. Als vakman is het belangrijk om goed met je klanten te communiceren zodat zij het werk, randvoorwaarden en hoedanigheid van de (eind)afwerking begrijpen en accepteren.


Rudi van den bosch

Ik zou vermoedelijk nog steeds stukadoor zijn, als ik niet door een verkeersongeluk was genoodzaakt om te stoppen. Na een intensieve revalidatie moest ik op zoek naar nieuw werk met minder fysieke-lichamelijke belasting.

Met stukadoorsgenen in mijn bloed zocht ik een nieuwe uitdaging waarin ik mijn vakkennis kon benutten. Die vond ik bij Strikolith waar ik enkele jaren als technische ondersteuning in de binnendienst heb gewerkt.

Ik heb daar met name projectgebonden adviezen gemaakt voor toepassing van buitengevelisolatie en traditioneel gevelstucwerk met de bijbehorende aandacht voor duurzame geveldetails.

Werkvoorbereiding en communicatie met opdrachtgevers is een belangrijk startpunt om te komen tot een goed eindresultaat waarover klanten tevreden zijn. Dat geldt niet alleen voor afbouwwerk aan buitengevels maar ook voor afbouwwerk binnen, het vak waar mijn ‘roots’ liggen.

Met mijn vakkennis wil ik me hiervoor sterk maken. Dat is mijn ambitie. Als inspecteur heb ik bij Afbouw Gevelsupport de mogelijkheid om te groeien en mijzelf in deze ambitie te ontwikkelen.

In stucprojecten sta ik graag voor u klaar om het werk te beoordelen en uitleg te geven over alles wat daarbij van voorbereiding tot eindresultaat belangrijk is.

Rudi van den Bosch

Ervaring en opleiding


AFBOUW GEVELSUPPORT

Heusing 16   Breda
Postbus 3349   4800 DH Breda
Google maps

Openingstijden

Maandag 08.00 - 18.00
Dinsdag 08.00 - 18.00
Woensdag 08.00 - 18.00
Donderdag 08.00 - 18.00
Vrijdag 08.00 - 18.00

Contact

+31 76 5716333
WhatsApp

info@afbouw-gevelsupport.nl

© Copyright Afbouw Gevelsupport | Privacybeleid | Algemene voorwaarden