Buitengevelisolatie

Om woningen en gebouwen energiezuiniger te maken is buitengevelisolatie ideaal. Naast een isolerende werking heeft het verschillende andere technische- en bouwfysische voordelen, en de keuze in soorten isolatiematerialen en afwerkingsmethoden is groot. Er is voor deze gevelsystemen een verzekerde garantie van tien jaar. Gekwalificeerde stukadoorsbedrijven kennen de uitgangspunten die daarvoor gelden en volgen de specifieke (systeem)adviezen van fabrikanten.

Buitengevelisolatie

Kenmerken en voordelen van buitengevelisolatie

Elke buitengevelisolatie en elke afwerking heeft zijn eigen kenmerken en voordelen. Ook zijn er verschillende aanbevelingen als het gaat om aansluitingen tegen een raamkozijn, bij de dakrand of langs de plint aan de onderkant van de gevel. Welke buitengevelisolatie past bij uw situatie? Welk isolatiemateriaal en welke afwerking moet u kiezen? Wij geven antwoorden op die vragen. Daarnaast kunnen we de uitvoering begeleiden en controleren, en nazorg bieden in het technisch beheer en het onderhoud.

Buitengevelisolatie, wij begeleiden en controleren voor u het hele traject van voorbereiding, uitvoering tot technisch beheer en onderhoud.