+31 76 5716333

VERZEKERDE GARANTIE

Verzekerde Garantie is bekend van buitengevelisolatie en wordt onder andere afgegeven door de Stichting Gevelgarantie. De regeling biedt financiële en bouwtechnische zekerheid door uitgebreide kwaliteitszorg te koppelen aan een garantieverzekering.

Mocht er binnen de garantietermijn schade optreden aan projecten die onder de regeling vallen, dan wordt herstel van de schade of vervanging vergoedt.


Verzekerde garantie

Als uitgangspunt voor deze garantievorm moeten te verwerken afbouwsystemen beschikken over een KOMO-attest (of gelijkwaardige kwaliteitsverklaring) en worden uitgevoerd/aangebracht door gecertificeerde (of eventueel erkende) stukadoors-afbouwbedrijven.

Voor projecten geldt een verplichte controle waarin de correcte voorbereiding en uitvoering van werkzaamheden wordt gecheckt/begeleidt. In de praktijk wordt deze formele controle ingezet als een open en stimulerende technische communicatie tussen bouwpartijen en klanten.

Dankzij deze werkwijze biedt de verzekering een uitgebreide dekking voor technische risico’s met een beperkte premie, die uitsluitend wordt berekend over de aanneemsom, dus exclusief BTW en steigerwerk. Het steigerwerk is wel gewoon meeverzekerd. Kortom een zeer interessante en klant georiënteerde regeling, met veel voordelen en zekerheden voor alle betrokkenen.

Verzekerde Garantie is er niet alleen voor buitengevelisolatie. Verzekeraars bieden de mogelijkheid om dit ook voor andere afbouwdisciplines te doen, mits de toepassing in projecten kwalitatief hoogwaardig is en met beperkte risico’s op fouten in materiaal en uitvoering.

Voor klanten volledige zekerheid op technische risico’s.


AFBOUW GEVELSUPPORT

Heusing 16   Breda
Postbus 3349   4800 DH Breda
Google maps

Openingstijden

Maandag 08.00 - 18.00
Dinsdag 08.00 - 18.00
Woensdag 08.00 - 18.00
Donderdag 08.00 - 18.00
Vrijdag 08.00 - 18.00

Contact

+31 76 5716333
WhatsApp

info@afbouw-gevelsupport.nl

© Copyright Afbouw Gevelsupport | Privacybeleid | Algemene voorwaarden